Tejlor Svift napravila haos

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 09:44

Tejlor Svift napravila haos

Ugovor američke pevačice Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest koncerata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.

Naime, Singapur je jedina lokacija u tom delu sveta gde će Svift nastupiti, a susedne zemlje su to proglasile "neprijateljskim činom" tog grada-države.

Singapurska vlada ranije je objavila kako je dala dozvolu Svift za nastup, ali nije objavila uslove. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kada je postalo jasno kako je uslov bio da Singapur bude jedino mesto u regiji gde će Svift nastupiti, reagovali su čelnici susednih država, a posebno su nezadovoljni na Tajlandu i Filipinima navodeći kako "to nije dobrosusedsko ponašanje".

Od napada zbog ugovora sa Svift morao je da se brani i singapurski premijer Li Hsien Long tokom konferencije za medije na regionalnom samitu u Melburnu.

"Naše agencije su ispregovarale aranžman kojim je Tejlor Svift omogućen dolazak u Singapur i prema kojem je Singapur njena jedina stanica u jugoistočnoj Aziji. Ispalo je kako se radi o vrlo unosnom aranžmanu u kojem ja ne vidim ništa neprijateljsko", kazao je Li.

Svift je prva tri od šest rasprodatih koncerata u Singapuru održala od 2. do 4. marta, a još tri nastupa održaće od 7. do 9. marta. Sledeća stanica na turneji biće joj Lisabon gde će nastupiti 24. i 25. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog Tejlor Svift posvađalo se šest država

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2024

Ugovor megapopularne američke pjevačice Tejlor Svift s organizatorima njezinih koncerata u Singapuru, gdje će ona u sklopu svoje svjetske turneje održati čak šest koncerata prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.