Sleš: Uhvatio sam mamu golu sa Bouvijem

Izvor: B92, 29.Avg.2012, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sleš: "Uhvatio" sam mamu golu sa Bouvijem

Sleš, nekadašnji gitarista i osnivač benda Guns N’ Roses, otkrio je da je slučajno "uhvatio" svoju majku golu sa Dejvidom Bouvijem.

Legendarni gitarista, koji je u maju izdao drugi solo album Apocalyptic Love, otkrio je australijskoj radio stanici Triple M da je, kada je imao osam godina, ušao u maminu sobu i zatekao je golu sa ikonom glam roka.

Dizajnerka Ola Hadson, koja je preminula 2009, sarađivala je sredinom sedamdesetih sa Bouvijem i kreirala je kostime >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za njegovu Thin White Duke personu.

„Moja mama je prvo počela profesionano da sarađuje sa Bouvijem. Siguran sam da je tako krenulo. Onda je to preraslo u nekavu misterioznu romansu koja je trajala neko vreme", kazao je Sleš.

„Bouvi nam je stalno bio u kući i često bi prenoćio Jednom sam ih uhvatio gole u krevetu. Verovatno se tu svašta dešavalo, ali moja perspektiva u to vreme je bila ograničena. Sada mi je sve jasno”.

Sleš je rođen kao Sol Hadson 23. jula 1965. u Londonu. Mama mu je bila Amerikanka afričkog porekla, a otac Entoni (beli) britanski umetnik koji je radio omote za albume, između ostalih, Nilu Jangu i Džoni Mičel.

Prvih pet godina života proveo je sa dedom po ocu u Londonu, pošto je mama "jurila" karijeru u Los Anđelesu, a potom se sa ocem pridružio majci u SAD. Nedugo zatim, 1974, roditelji su mu se razveli.

Na albumu Apocalyptic Love nalazi se 13 pesama koje izvodi Majls Kenedi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.