Seks u braku: Nekad i sad

Izvor: B92, 29.Avg.2012, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks u braku: Nekad i sad

Kada je Aron upoznao svoju suprugu Karel pre 11 godina pokušavao je na svaki način da se nađe sa sam sa njom u prostoriji. Od tada, ona je od devojke i najboljeg prijatelja postala njegova žena i majka. Tokom ove evolucije i njihovi fizički kontakti pretrpeli su određene promene koje je on podelio sa čitaocima sajta Redbook.

Zavođenje

Nekad: Nikada nisam bio dobar u tim stvarima. Uvek sam zvučao nekako nespretno i nikada nije palilo, sva sreća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa je Karel isto volela direktan pristup.

Sad: Stvari su i dalje iste samo sada moramo da budemo sigurni da deca spavaju ili su nečim zaokupirana. Sada sve zvuči otprilike ovako: „Hej, da li si raspoložena?“, „Da li deca gledaju televiziju?“, „Super!“. Jedino se promenilo mesto. Sada uglavnom idemo u podrum pošto ga se deca plaše jer misle da je uklet.

Predigra

Nekad: ne bih da budem previše slikovit, ali mogu da kažem da smo pre dece dosta vremena provodili u „zagrevanju“. Međutim, više nemamo taj luksuz, a ni vremena. Takođe, želim da kažem svim svežim parovima, nikada ne uzimajte svoje slobodno vreme zdravo za gotovo.

Sad: Sada je moj doček Kerol sa posla koji uključuje usisan pod, čist veš, večeru i oprane sudove, predigra. Kada imamo znatno manje stvari na koje moramo da mislimo, to nas čini opuštenijim. Takođe, svaki put kada nešto radim po kući, Kerol mi se uglavnom zahvaljuje seksom.

Trenuci nakon seksa

Nekad: Umeli smo da dosta vremena samo ležimo ili odemo po čašu vode, možda spremimo neku hranu i goli čitamo novine.

Sad: Nakon što smo uspeli da ukrademo nekoliko trenutaka za seks, vreme je da se prošeta pas, završi spremanje večere otrči do prodavnice ili plate računi.

Odbijanje

Nekad: Kerol je moje nalete rešavala bez problema rečenicom: „Nisam raspoložena“.

Sad: Kerol se usavršila i poput golmana je – zna kako da pokrije baš svaki ugao kako bi sprečila postizanje poena. U krevetu se sklupča tako da jeidno imamo pristup njenim kolenima ili laktovima. Ja to volim da zovem njenom „anti-seks“ pozom.

Iako bih voleo da mogu da svo to odbijanje prihvatim bez durenja, ipak mi se čini da je sva ta neverbalna komunikacija zapravo učinila da u tim situacijama imamo mnogo manje rasprava. Karel je postala Gandi seksualnog odbijanja.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Seks u braku: Nekad i sad

Izvor: medio.rs, 29.Avg.2012

Kada je Aron upoznao svoju suprugu Karel pre 11 godina pokušavao je na svaki način da se nađe sa sam sa njom u prostoriji. Od tada, ona je od devojke i najboljeg prijatelja postala njegova žena i majka. Tokom ove evolucije i njihovi fizički kontakti pretrpeli su određene promene koje je on podelio...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.