San i ljubav!

Izvor: Domino Magazin, 25.Feb.2013, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

San i ljubav!

Nećete verovati kakva je veza ove dve stvari!

Hoćete da sačuvate vašu ljubav? E pa onda obratite pažnju na kvalitet sna!

Najnovije istraživanje otkriva da loš san može itekako uticati na probleme u vezi. Nedovoljno spavanja uzrokuje emotivne probleme koji mogu da dovedu do ozbiljnih svađa sa ni krivim ni dužnim partnerom.

Naučnici sa Univerziteta Kalifornija su otkrili da posle neprespavane noći ljudi nisu osećali zahvalnost prema partneru. Zaključak >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << je da kvalitet sna itekako utiče na kvalitet romantičnih veza.

A pored toga on može da utiče i na pojavu depresije i anksioznosti što se takođe odražava na vezu. Sve u svemu to može da dovede do raskida!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.