Reklama za ruž koja hipnotiše

Izvor: B92, 15.Jul.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reklama za ruž koja "hipnotiše"

Odvažnu, inovativnu i sasvim neočekivanu video-kampanju lansirao je Chanelov kreativni make-up direktor Piter Filips za novu kolekciju karmina Chanel Rouge Allure.

Piter Filips je već napravio nekoliko zanimljivih video zapisa koji Chanelovu šminku predstavljaju na jedinstven način.

Njegov posljednji spot nazvan je Miroir, Miroir (Ogledalce, ogledalce) i stavlja naglasak na kolekciju novih ruževa Chanel Rouge Allure koji će se pojaviti u specijalizovanim radnjama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u septembru. Kolekcija nudi čak 16 novih boja rangiranih od tonova narandžaste do crvene i ciklame.

Inspiraciju za novi video Filips je pronašao u kaputima ukrašenim ogledalcima iz pretkolekcije Karla Lagerfelda nazvane Métiers d’Art Paris-Bombay.

Inovativan rad je nastao tako što je komadiće ogledala i kristalčića nemilosrdno lepio na lepo lice manekenke Ingune Butane, što je trajalo više od tri sata.

"Veliki sam poklonik vizuelnih komunikacija… iskra je ipak nešto više od samo jednog zamrznutog trenutka. To je lanac slika jer se kreće, poput vatrometa. I to je ono što jedino možeš videti u filmu ili u stvarnom životu", kazao je Filips.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.