Razvodi se dečko Milice Todorović

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvodi se dečko Milice Todorović

Milica Todorović će napokon moći da bez ustezanja govori o vezi s Milošem Paunovićem s obzirom na to da će se on uskoro razvesti.

Zakazano je prvo ročište u parničnom postupku kojim će se koreograf razvesti od pJevačice Andree Demirović , s kojom ima šestomJesečnog sina, prenosi Puls.

Uprkos situaciji koja joj ide na ruku, Milica je odbila da govori za medije. Kruševljanka je preko noći postala nedostupna za novinare zbog nespremnosti da odbrani "zabranjenu ljubav".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Čak je i poslije osvojenog drugog mjesta na "Grandovom" festivalu, kada su svi očekivali da se raspriča, ostala bez komentara.

Oko sebe je napravila zid i ponaša se kao holivudska zvijezda.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.