Razvodi se Lazar Ristovski

Izvor: B92, 13.Feb.2022, 21:42

Razvodi se Lazar Ristovski

Posle četiri decenije braka, Danica i Lazar Ristovski se razvode, prenose domaći mediji.

Imajući u vidu da su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni Srbije, teško je i pretpostaviti šta bi mogao biti uzrok razlaza dvoje renomiranih glumaca.

"Nismo se razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca", izjavio je Lazar u ekskluzivnoj ispovesti.

Njihova ljubavna priča počela je još u studentskim danima. Između >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Danice i Lazara emocije su se rodile već pri prvom susretu, a glumica je neretko isticala da se odmah zaljubila u Lazin šarm i fizički izgled.

Venčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina – Petra koji je filmski producent i reditelj i Jovana koji je završio ekonomiju. Starij sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok je mlađi Jovan, sa suprugom Ljiljanom, prošlog septembra dobio naslednika Bogdana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Razvodi se Lazar Ristovski

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2022, 08:56

Poslije četiri decenije braka, Danica i Lazar Ristovski se razvode, prenose mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.