Razglednica puna života

Izvor: Domino Magazin, 03.Mar.2010, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razglednica puna života

Obradujte svoje voljene

Volite nekog, neko vam je veoma drag, a tako je daleko, i ko zna kada ćete ga opet videti? Pošaljite mu razglednicu! Ali, ovde ne mislimo na običnu hotel-more-zaokružen-prozor-ovo-je-naša-soba razglednicu. Postcarden je nešto mnogo više.

Rad i dizajn dizajnerskog studija originalnog imena "A Studio for Design" je karta/razglednica koja se tokom vremena pretvara u mini-baštu. Uz kartu dobijate i seme biljaka i uputstvo, i sve što je nakon toga potrebno je malo strpljenja, malo vode i dosta sunčeve svetlosti - za par dana ponosni dobitnik razglednice postaće i ponosni vlasnik zelene mini-bašte.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.