Psu ostavio milione u testamentu

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 14:44

Psu ostavio milione u testamentu

Volite ti ljubimca toliko da mu nakon smrti ostavite pet miliona dolara? Amerikanac Bil Doris uradio je upravo to.

Pre smrti je najveći deo bogatstva ostavio svojoj voljenoj kuji Lulu. Bio je veoma vezan za nju, rekli su njegovi prijatelji medijima, pa ne čudi što je odlučio da joj ostavi gotovo sve što ima.

S obzirom na to da je za života često putovao van grada, Lulu je ostavljao kod prijateljice Marte Barton. Upravo će ona nastaviti da brine o psu, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bil naznačio u svom testamentu.

"U njemu piše: Pet miliona dolara biće prebačeno u fond koji će biti formiran nakon moje smrti za negu mog škotskog ovčara Lulu. Fond treba osigurati sve što je potrebno za mog psa, a brigu o njemu će voditi Marta Barton", rekla je ta gospođa medijima.

Međutim, dodala je, sumnja da će pas toliko potrošiti. Iako je ovčarka dobrog zdravlja, ima osam godina, pa joj do kraja života neće biti potrebno toliko novca.

Šta će biti s ostatkom? Mnogi smatraju, poznavajući praksu, da će se ostatak verovatno pokloniti humanitarnim organizacijama, navodi "Indeks".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Testamentom psu ostavio pet miliona dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2021

Amerikanac Bil Doris je prije smrti najveći dio bogatstva ostavio svojoj voljenoj kuji Lulu. Bio je veoma vezan za nju, rekli su njegovi prijatelji medijima, pa ne čudi što je odlučio da joj ostavi gotovo sve što ima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.