Preživela brodolom: Tri nedelje bez hrane i vode

Izvor: B92, 15.Maj.2021, 13:38

Preživela brodolom: Tri nedelje bez hrane i vode

Sedamnaestogodišnja Ajša iz Obale Slonovače preživela je na moru tri nedelje bez hrane i vode, nakon što je na Atlantiku potonuo brod, koji je prevozio migrante.

Od 59 putnika, samo njih troje je preživelo nesreću, a među njima je bila Ajša, piše Bi-bi-si. Reč je o najvećoj poznatoj tragediji s brodovima, koji prevoze migrante na Kanarima.

Ajša je svoj rodni grad napustila u novembru i otišla u Mauritaniju, gde je uspela da obezbedi mesto na brodu. Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je njena starija sestra znala za njen plan da krene na opasno putovanje. Spasila ju je posada španskog vazduhoplovstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.