Posao pre svega

Izvor: Domino Magazin, 13.Jul.2012, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posao pre svega

Zaposlene žene sklonije debljanju jer im je posao važniji od zdravlja

Žene koje rade više od 35 sati nedeljno će skoro sigurno nakupiti višak kilograma. Otkriveno je da je većini žena posao važniji od zdravlja.

Istraživači su otkrili da su žene koje jure karijeru sklone zanemarivanju zdrave domaće ishrane, vežbanja i sna. Kao rezultat takvog ponašanja dolazi višak kilograma.

Šansa da će se ove žene ugojiti je 50 posto veća od onih kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << posao nije na prvom mestu. Doktorka Nicole Au kaže da se žene koje puno rade manje posvećuju zdravlju i sportu.

"Više vremena na poslu znači i manje vremena za sebe, pripremanje zdrave hrane, vežbanje i dovoljno sati sna", kazala je Au.

Rezultati su takođe pokazali da će žene koje rade više od 49 sati nedeljno verovatno piti i pušiti. Užas!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.