Osuđen Ar Keli

Izvor: B92, 27.Sep.2021, 21:51

Osuđen Ar Keli

Nakon isrpljujućeg suđenja koje je praćeno šokantnim svedočenjima, pevač Ar Keli je proglašen krivim.

Porota je proglasila pevača krivim za višestruke optužbe za reket i seksualnu trgovinu nakon šestonedeljnog suđenja u Njujorku na kojem ga je tužilaštvo predstavilo kao nemilosrdnog predatora koji je zlostavljao mlade devojke.

Šokantni detalji sa suđenja Ar Keliju: Žrtve terao da ga zovu "tata", govorio kad smeju u toalet

Veće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od sedam muškaraca i pet žena je donošenje odluke počelo u petak popodne nakon završne reči na kraju iscrpljujućeg suđenja koje su pratila šokantna svedočenja.

Ovaj 54-godišnji pevač je optužen za vođenje zločinačkih poduhvata iz Čikaga gde je vrbovao devojke i seksualno i mentalno ih zlostavljao.

Novi detalji suđenja: Ar Keli podmitio vladinog službenika kako bi oženio maloletnu pevačicu

Ar Keli se više od decenije suočavao sa optužbama, ali one nisu podignute sve dok žrtve nisu dale TV intervjue o zlostavljanju koje su pretrpele od njega.

Uskoro će biti poznata tačna dužina zatvorske kazne koju će Ar Keli morati da odsluži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.