Opasan mali Panasonic

Izvor: Domino Magazin, 17.Jul.2015, 05:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasan mali Panasonic

Aparat u koji je stalo puno toga

Panasonic Lumix GX8 je maleni aparat. U koji je stalo puno toga. Recimo 4K video.

Trebalo bi da znate da je njegovo divno, retro telo napravljeno od legure magnezijuma. Što znači da je vrlo lagano i još izdržljivije. Otporno je na vodu. Odnosno, neće mu biti ništa ako pokisne, ali ne bi baš voleo da se okupa.

Unutra je senzor od 20.3 megapiksela u formatu Micro Four Thirds. Panasonic kaže da novi procesor Venus Engine >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << poboljšava osetljivost na svetlo.

Tu je i WiFi za lako slanje slika na net. Baš kao i snimanje 4K videa. Što je zapravo skoro neverovatno za tako mali aparat.

Ali zato košta preko somića.

Kvalitet fotki i video snimaka je vrhunski, ali u to niste ni sumnjali.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panasonic Lumix GX8

Izvor: ITsvet.com, 17.Jul.2015

Sigurno je da ne postoji nestašica kada je reč o vrhunskim mirrorless foto-aparatima, a među najnovijim modelima koji su predstavljeni jeste Panasonic Lumix GX8 koji privlači pažnju zahvaljujući 4K i drugim naprednim tehnologijama. Panasonic je ponovo aktivan u oblasti 4K nakon prošlogodišnjeg...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.