Moda za poneti u SKC-u

Izvor: B92, 30.Apr.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moda za poneti" u SKC-u

U Velikoj galeriji Studentskog kulturnog centra 5. i 6. maja od 17 do 22 časa biće održana izložba mladih domaćih umetnika pod nazivom „Moda za poneti" u okviru manifestacije "Belgrade Design Week”.

Cilj manifestacije "Moda za poneti” jeste promocija novog domaćeg dizajna, ali i ostvarivanje saradnje između domaćih i stranih umetnika.

Među kolekcijama 16 mladih autora, svoje radove predstaviće i Magdalena Klašnja i Oliviej Glebek iz Amsterdama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Posetioci će takođe biti u prilici da pogledaju haljine i suknje mlade umetnice Vesne, pod etiketom "Šiveno”, kao i provokativne modele Nenada Stamenkovića.

Veliki deo izložbe biće posvećen i unikatnom nakitu poput porcelanskih i keramičkih broševa Ane Jakić-Jevtović i Ivane Rackov.

Na izložbi će se ukupno predstaviti 16 mladih autora.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.