Mi smo Milerovi u bioskopima

Izvor: Domino Magazin, 08.Avg.2013, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mi smo Milerovi u bioskopima

Dženifer Aniston kao striptizeta u urnebesnoj komediji

Urnebesna komedija “Mi smo Milerovi” (We Are The Millers) u naše bioskope dolazi 15. avgusta!

Kako izgleda savršena lažna porodica, videćete u najnovijem filmu Rosona Maršala Turbera.

Dejvid je sitni diler opojnih narkotika, ali on ima svoje principe: svoju robu nikada ne prodaje deci. I šta tu može da krene naopako? Pa, mnogo toga. Naučiće na teži način da loša dela ne prolaze nekažnjeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Biva opljačkan, a oni koji su mu ukrali i robu i keš ostavljaju ga na milost njegovom snabdevaču. Kako bi mogao da se povrati, Dejvid mora da postane veliki igrač i smišlja fenomenalan plan. Izmišljenu porodicu: za izmišljenu ženu uzima svoju komšinicu, striptizetu Rouz, a dete mu je Keni, koji želi da postane njegova mušterija i buntovnica Kejsi. I tako nastaju „Milerovi“.

Čuvena glumica Dženifer Eniston će vas oduševiti svojim talentom, koji je do ovog filma bio nepoznat, a Džejson Sudeikis i Ed Halms nasmejati do suza, kao što su to činili u filmovima Kako se rešiti šefa i trilogiji Mamrluk.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.