LAKO JE: Naučite da skuvate jaja u obliku srca!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAKO JE: Naučite da skuvate jaja u obliku srca!

Ovo je zadatak koji će moći da uradi i najnetalentovaniji muškarac u kuhinji. Stvarno je jednostavno, samo pazite da pospremite za sobom jer bi nered mogao poništiti pozitivan efekt srcolikih jaja.

Korak prviJaja stavite u kipuću vodu na 5 -10 deset minuta. Nakon toga ih ohladite u vodi.Korak drugiUzmite praznu kartonsku ambalažu od soka ili mleka koju ste prethodno isprali sa vodom. Isecite komad kartona širine nekoliko centimetara tako da rub kutije bude u sredini. Ostatak kutije >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << bacite.Korak trećiOčistite jaja i stavite ih u sredinu isečenog kartona. Uzmite olovku ili kineske štapiće za jedenje. Pritisnite vrhove jaja i učvrstite štapić gumicom.Korak četvrtiPričekajte desetak minuta da štapić oblikuje jaja.Korak petiIzvadite jaja iz kartona i isecitee ih na pola. Ako ste sve dobro radili i belance i žumance bi trebalo da budu u obliku srca. Servirajte jaja uz salatu. Uživajte u zdravom i romantičnom doručku.Korak šestiOperite i pospremite sudove. I to je to.Više vizuelni tipovi mogu pogledati i video.Izvor: Net.hr

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.