Ko voli više?

Izvor: Domino Magazin, 03.Dec.2011, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko voli više?

Šta je potrebno da bi veza uspela

Da li znate staru ljubavnu teoriju po kojoj je za uspešnu vezu potrebno da muškarac voli ženu malo više nego ona njega? Novo istraživanje portala Howaboutwe otkriva da većina ljudi i dalje veruje u to.

Čak 72 ispitanika se slaže da je to tajna duge i srećne veze.

"Baka mi je davno rekla da moram da se udam muškarca koji me voli malo više nego ja njega", kaže jedna ispitanica i dodaje da je baka bila u pravu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin <<

Naučnici kažu da je ova teorija verovatno zasnovana na činjenici da će muškarci lakše prevariti ženu koja je sasvim njegova, kao i da možda ima malo istine u tome. Kada oni nisu sasvim sigurni u partnerku, muški nagon za osvajanje će sve učiniti da ostane njihova i neće varati.

Žene su sa druge strane napravljene da cene sigurnost i stabilnost pa im zato odgovara muškarac kome su one centar sveta.

Dakle, samo malo distance sa ženske strane može da bude tajna uspeha. A zar ne bi i svaka žena volela partnera koga stvarno voli ali i da zna da on nju voli malko više.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.