Karla Bruni čeka blizance?

Izvor: B92, 04.Maj.2011, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karla Bruni čeka blizance?

Prema navodima francuskog lista Voici, Karla Bruni bi trebalo da rodi blizance ove jeseni.

Prva dama Francuske neće moći još dugo da skriva svoj stomačić, ali je tek nedavno pristala da i javno progovori o "blaženom stanju”.

"Ja sam vrlo komunikativna, ali o nekim stvarima zaista ne želim da govorim. Nisam arogantna niti želim da glumim misterioznost. Usne su mi zapečaćene jer želim da zaštitim svog muža i dete. Moj suprug 180% svog vremena provodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razmišljajući o Francuskoj i rešavajući državna pitanja. Ako bih nešto rekla, to bi bacilo u zasenak sve što on čini za svoju zemlju”, rekla je Karla u intervjuu za Le Parisien.

Novinari koji su je intervjuisali potvrdili su da nema nikakve sumnje da je žena francuskog predsednika i bivši top model trudna.

Međutim, ona ima dosta razloga za zabrinutost i tajnovitost - u 43. godini života trudnoća je izuzetno rizična.

Karla već ima sina Orelijena sa nekadašnjim ljubavnikom Rafaelom Enthovenom. Ona lavovski štiti njegovu privatnost, pa ga novinari nisu uspeli snimiti sve do početka njene veze sa Sarkozijem.

Predsednik, pak, ima tri sina – Pjera (26), Žana (25) i Luja (14) iz prethodnih brakova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karla Bruni će roditi blizance?

Izvor: Poznati.info, 04.Maj.2011

Nema više nikakve sumnje da je supruga francuskog predsednika Nikole Sarkozija u drugom stanju.. Međutim, sada su počela nagađanja o tome čeka li jedno ili dvoje dece. Ako je verovati uglednom francuskom nedeljniku Voici, prva dama Francuske čeka blizance koji bi se trebali roditi krajem septembra.. O...

Nastavak na Poznati.info...

I Karla Bruni će roditi blizance?

Izvor: CrveniTepih.com, 05.Maj.2011, 01:16

Nema više nikakve sumnje da je supruga francuskog predsednika Nikole Sarkozija u drugom stanju. Međutim, sada su počela nagađanja o tome čeka li jedno ili dvoje dece. Ako je verovati uglednom francuskom nedeljniku Voici, prva dama Francuske čeka blizance koji bi se trebali roditi krajem septembra....

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.