Kameron Dijaz kupovala drogu od Snupa

Izvor: B92, 21.Jan.2011, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kameron Dijaz kupovala drogu od Snupa

U jednom od intervjua koji je dala povodom promotivne kampanje za film "The Green Hornet", u kome glumi šarmantnu sekretaricu, Kameron Dijaz je izjavila da je kao srednjoškolka bila sklona konzumiranju marihuane.

Gostujući u tok šou "Lopez Tonght", glumica je čak otkrila ime dilera koji ju je snabdevao drogom, a koji nije niko drugi do poznati reper Snup Dog.

"Snup Dog je sa mnom išao u gimnaziju na Long Biču. Bio je stariji godinu dana. Dobro ga se sećam. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jako visok i mršav i stalno je vezivao kosu u nekoliko konjskih repova. Sigurna sam da sam od njega kupovala 'travu'", kazala je Kameron.

Njena ispovest se nije završila na tome. Ona je, takođe, otkrila i agresivnu crtvu svoje ličnosti koja je dosad bila nepoznata javnosti.

"Imala sam običaj da se tučem, i to više s dečacima nego sa devojkama. Ne znam zašto, ali su dečaci obožavali da se tuku sa mnom. Jednom me je na koledžu jedna devojka povukla za kosu bez ikakvog razloga, a ja sam je udarila tako da me više nikada nije gnjavila", kazala je Kameron Dijaz.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.