Kako pročitati ženu?

Izvor: B92, 29.Sep.2011, 03:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako "pročitati" ženu?

Da biste bili vrhunski stručnjak u oblasti seksa, morate provesti mnogo noći nad knjigom, ali i u praksi. Mi ćemo vam uštedeti vreme i predstaviti nekoliko osnovnih stvari koje svaki muškarac mora da zna kako bi „pročitao" ženu.

Šta žena traži od muškarca? (Ili, zašto vam kompleks podvojene ličnosti može doneti više seksa?

Lekcija 101: Žensko telo vlada ženskim razumom. Budući da se njeni hormoni menjaju tokom menstrualnog ciklusa, promene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se događaju i u njenom seksualnom apetitu.

Kada su spremne da začnu, traže genetski potencijal - muškarca kod kojih je vidljiv uticaj testosterona.

Kada nisu u "majčinskom” raspoloženju, traže osobu koja je ljubazna i romantična.

Neke žene su uglavnom ili u jednom ili u drugom raspoloženju, a mi vam dajemo savet kako da ih prepoznate, a da ne morate biti vrhunski psiholog.

- Pošto se njene preferencije uglavnom jasno očitavaju na fizionomiji, damu koja traži romansu možete prepoznati po mekšim crtama lica i diskretnom koketiranju.

Trebalo bi da budete darežljivi, kako biste je osvojili, jer su britanski naučnici otkrili da žene vole altruistične muškarce.

Izbegavajte da dajete poklone njoj lično, nego pomažite starijim, siromašnim i nemoćnim.

- Ako je obučena tako da ističe svoju figuru, traži muževnog partnera.

Dakle, ako imate nameru da zavedete takvu damu, slobodno preskočite jutarnje brijanje na nekoliko dana.

Naime, jedna studija je otkrila da muška brada može biti snažan seksualni okidač za žene. Najbolja je trodnevna.

- Ako ima usko lice i gleda vas pravo u oči, ona želi po malo od obe pomenute vrste veze.

Traži nekoga ko će biti dovoljno muževan da je zaštiti, visok, snažan i ozbiljan. Prema rezultatima jedne američke studije, u ovom slučaju ne treba da se prečesto smejete, jer to navodno odbija takve dame.

Najbolji način da joj date kompliment

Ako odaberete prave reči u pravom trenutku, možete joj uliti dovoljno samopouzdanja koje je dragoceno u seksualnim igrama.

Trebalo bi da znate da je glavni izvor njenog nezadovoljstva sobom, obično idealizovanje javnih ličnosti čiji je izgled nerealan i nedostupan prosečnim ženama.

Ako je njen izvor nedostatka samopouzdanja njen stomak, trebalo bi da joj dajete komplimente koji će se odnositi na njegovu mekoću, ali u smislu prijatnosti dodira.

Kada je reč o bokovima, stvari su malo teže, jer se u svetu mode i dalje favorizuje dečački nedostatak oblina.

Trebalo bi da joj, kad god vam se ukaže prilika, govorite kako najviše volite obla ženska tela, a da vas mršavice uopšte ne privlače.

Ne komentarišite veličinu njenih grudi, ako je to ono zbog čega nema samopouzdanja.

Naprimer, primetite kako ima lepu boju bradavica ili fin, izvajan oblik.

Žene, navodno, više vole da im muškarci hvale zadnjicu, nego grudi pa zato izrazite zadovoljstvo njenom pozadinom dobro poznatim izrazom da "pristaje obliku vaših šaka”.

Zašto žene žele seks?

Znanje je moć. Ako znate zašto savremene žene žele seks, moći ćete i da dođete do njega.

Istorijski, žene nisu polagale mnogo prava na seksualno uživanje, ali danas sve češće priželjkuju bliskost i intimnost kakve im fizički kontakt sa voljenom osobom može doneti.

Takođe, žene tačno znaju šta kada žele u seksu. Nekada su raspoložene za prijatan fizički osećaj, uzbuđene su ili žele da se zabave u "žaru trenutka”.

Ako niste sigurni da li je ona raspoložena za seks, dovoljno je da proverite ima li proširene zenice. Takođe, pratite njen pogled - ako vam posmatra usne, spremna je na seks.

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako pročitati ženu?

Izvor: medio.rs, 29.Sep.2011

Da biste bili vrhunski stručnjak u oblasti seksa, morate provesti mnogo noći nad knjigom, ali i u praksi. Mi ćemo vam uštedeti vreme i predstaviti nekoliko osnovnih stvari koje svaki muškarac mora da zna kako bi „pročitao ženu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.