Ja volim Hitlera

Izvor: B92, 01.Dec.2022, 22:42

"Ja volim Hitlera"

Reper i modni dizajner Kanje Vest redovno šokira svojim izjavama. Javnost je zbunjena ovolikim naletom nepotrebnih komentara, a čini se da tro traje od razvoda sa Kim Kardašijan. Sada, nova izjava ima veze sa Hitlerom.

"Svako ljudsko biće ima neku vrlinu, a pogotovo Hitler. Hitler je isto rođeni hrišćanin. Ja vidim i neke dobre stvari kod Hitlera. Volim sve ljude. Jevreji mi neće govoriti da moram da ih volim i da moram da volim to što rade sa ugovorima i ono što forsiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa pornografijom", rekao je Kanje u intervjuu sa teoretičarom zavere Aleksom Džonsom.

Kada je Džons rekao da ne voli naciste, Kanje je dobacio: "Ja volim Hitlera. Moramo da prestanemo sa ocrnjivanjem nacista svo vreme."

Kroz emisiju Kanje je nekoliko puta prozivao Jevreje i veličao Hitlera. "Ti imaš malo fetiš na Hitlera", pitao ga je Džons u jednom trenutku, kojem je bilo dosta neprijatno zbog Vestovih antisemitističkih izjava. "Nisam baš za to što govoriš o Jevrejima", nadovezao se Džons.

"Volim i naciste"

Džons je pokušao da uzvrati Kanjeu na izjave o Hitleru i nacistima, ali ovaj se nije dao. "Ne volim reč 'zli' uz reč nacisti. Ja volim Jevreje, ali volim i naciste", rekao je Vest kasnije.

Podsećamo, Kanje Vest je zbog ranijih antisemitskih izjava na Tviteru izgubio unosne poslove sa raznim modnim brendovima što je dovelo do masovnih finansijskih gubitaka u vrlo kratkom roku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.