Internet muvanje

Izvor: Domino Magazin, 08.Jan.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet muvanje

Muškarci na Internetu mogu biti poželjni, ali otkrijte od kojih treba da pobegnete pre nego što mu date broj telefona

Znamo da sedite ispred ekrana po ceo dan i nadate se da će se pojaviti princ na belom konju koji je slučajno vaš skype kontakt pobrkao sa sestrom koju nije video 10 godina. Da i to se dešava, ali se češće dešava da na netu naletite na egomanijake, perverznjake i druge loše momke. Stručnjaci su zato napravili pet tipova muškaraca koje treba izbegavati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << />
1. Torzo tip - pokazuje fotografije na kojima mu se lice skoro ni ne vidi, dok sa pokazivanjem tela nema frku. Stručnjaci kažu da je ovaj muškarac verovatno oženjen ili zauzet i da se boji da bi neko mogao daotkrije njegove fotografije na Internetu. Verovatno želi samo seks bez romantike.

2. Kliše tip - ponavlja rečenice poput - želim te, zamišljam duge šetnje po plaži, želeo bih da zajedno dočekamo zalazak sunca - i prilagođava se svim vašim željama. Verovatno se radi o očajniku koji pokušava na bilo koji način da ostvari susret sa ženom, što mu do sada baš i nije išlo.

3. Bombaš - muškarac koji traži bilo kakvu ženu na Internetu. Prepoznaćete ga po tome što koristi izraze bliskosti - draga moja, danas sam tvoj... To znači da ovaj tip bombarduje sve žene na koje naleti na netu.

4. Poslovni tip - se ne odvaja od kompjutera i stalno priča o financijama i poslu. Njemu su posao i lični ego na prvom mestu i verovatno ne može da ostvari normalan kontakt sa ženom.

5. Sitničar - je onaj muškarac koji traži ženu od 18 do 23 godina sa crnom kosom i velikim grudima. Radi se o ludaku sa čudnim seksualnim maštarijama, što nikako nije poželjno.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.