Hrabra Merida

Izvor: Domino Magazin, 27.Jun.2012, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabra Merida

Novi Pixarov crtać proteklog vikenda debitovao na prvom mestu najgledanijih filmova u Americi

Merida je odlična streličarka i plahovita ćerka kralja Fergusa (Bili Konoli) i kraljice Elinor (Ema Tomson). Odlučna u tome da sama kroji svoj život, Merida će se oglušiti o drevni običaj koga bučni lordovi smatraju svetinjom. Meridini postupci će nenamerno pokrenuti haos i ljutnju u kraljevstvu, a kad bude potražila pomoć od ekscentrične mudre žene (Džuli Volters), ostvariće >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << joj se zlosrećna želja. Opasnost koja sledi primoraće Meridu da otkrije značenje prave hrabrosti kako bi poništila strašnu kletvu pre nego što bude prekasno.

Film će biti sinhronizovan na srpski jezik, a u domaćim bioskopima će početi da se prikazuje od 6. septembra i biće dostupan i u 3D-u!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.