Hotel Transilvanija u bioskopima

Izvor: Domino Magazin, 04.Okt.2012, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel Transilvanija u bioskopima

Animirana senzacija stiže i kod nas

 “Hotel Transilvanija” (Hotel Transylvania) od danas je na redovnom bioskopskom repertoaru u Srbiji!

Film reditelja Gandija Tartakovskog je u prvoj nedelji prikazivanja zaradio $54,600,000 dolara u celom svetu i ubedljivo se nalazi na prvom mestu Box Office liste.

Hotel Transilvanija je Drakulina rezidencija, gde čudovišta i monstrumi, zajedno sa svojim porodicama mogu doći da se odmore i nađu utočište od ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << koji ih proganjaju! Jednog posebnog vikenda, Drakula je pozvao neke od najčuvenijih čudovišta sveta, Frankenštajna i njegovu nevestu, Mumiju, Nevidljivog čoveka, porodicu Vukodlaka i druge, kako bi proslavili 118. rođendan njegove ćerke, Mevis. Nažalost, ceo Drakulin svet preti da se uruši kada se na vratima njegovog hotela pojavi jedan sasvim običan čovek.

Poklanjamo 6x2 karte za bioskop Tuckwood u subotu u 18 sati. Pošaljite mail na karte@dominomagazin.com

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.