Gola Rosie

Izvor: Domino Magazin, 07.Jul.2011, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola Rosie

Stvarno ne ume da glumi, ali zato što se skida nemate pojma

Rosie Huntington-Whiteley je u novim Transformersima dokazala da može da se glumi i lošije od Megan Fox. Ali je takođe pokazala i kako to ide sasvim ok u kombinaciji sa vrelim izgledom.

Sada se Rosie malo razgolitila za magazin FHM. "Laska mi to što sam proglašena najseksi ženom u izboru FHM, ali bih volela pokazati i svoju drugu stranu. Volela bih da odigram ulogu neke ružne žene u novom filmu", kaže Rosie.

Samo, to se neće desiti. Za početak zato što je lepa, a drugo teško da će joj zbog glume dati nove uloge. Pogledajte video i slike.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Pogledajte grudi Dženifer Aniston! (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Jul.2011, 16:01

Dženifer Aniston napokon je pokazala svoje čari. Iako samo na filmu, glumicu napokon možete da vidite u izazovnijem izdanju...Dženifer se napokon opustila i razgolitila pred kamerama pokazavši kako je u odličnoj formi. U beloj košulji ispod koje ima samo gaćice i visoke čarape, glumi zavisnicu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.