Erotski scenario za divlji seks

Izvor: B92, 14.Okt.2009, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erotski scenario za divlji seks

"Erotski scenario” odličan je način da doživite sve one maštarije koje ste se bojali izgovoriti na glas.

Autor: Sašo Stojanov

Izvor: Intimate Medicine


Već samo izmišljanje scenarija jedna je igra, dok njegovo izvođenje druga prilikom koje svaki od partnera improvizuje u okviru svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uloge koja mu je dodeljena.

Odredite uloge

U praksi to izgleda ovako: jedan od partnera zamisli osobe i situacije, drugi to prihvati i nastavlja s pričom ili predloži nešto drugo, odnosno predlog delimično promeni. Na primer: muškarac je doživeo tešku saobraćajnu nesreću i leži nepokretan u bolnici. Drugi partner nastavlja : "žena dođe u posetu”. Prvi partner: "možda bolje medicinska sestra...”, itd. U nastavku žena može ući u sobu u trenutku kada se on zabavlja s medicinskom sestrom... Prividno varanje zapali odnose između vas, a tokom sledećeg seksa slediće će slatka "osveta”.

Kakvo značenje ima erotski scenario?

Cilj dobrog scenarija je da partnerima omogući da izmisle prizore i ostvare svoje maštarije, koje se inače ne bi usudili spomenuti tokom razgovora i na ovakav način nisu više neugodni, jer je reč samo o igri.

Scenario može jednome od partnera omogućiti da svoje želje izrazi bez okolišanja i vidi kako će drugi partner reagovat. Ako reakcija nije pozitivna - ništa strašno, ionako se radi samo o igri.

Uzbuđenje je osigurano oboma

Bez obzira na erotski užitak koji sledi nakon scenarija, već i samo sudelovanje u toj igri može da podstakne uzbuđenje. Scenario vodi prema seksualnim doživljajima koji se doduše ne bi dogodili. Partneru koji se inače oseća podređen, scenario daje mogućnost da glumi dominantnu ulogu, a da to njegovom partneru ne bude čudno.

Kada je scenario pripremljen, možemo ga odmah i izvesti (što se najčešće i dogodi), pustiti ga za kasnije ili ga nikada ne iskoristiti.

Navodimo nekoliko ideja za početak scenarija:

- žena se obuče i našminka vrlo izazovno: preuzme ulogu prostitutke i približi se svom partneru s vrlo određenim ciljem;

- muškarac je silovao autostoperku, pa mu se zato stražarka u zatvoru osveti na vrlo okrutan način;

- vruća telefonska linija: muškarac i žena naizmeničnim pozivima izmišljenim pretplatnicima što je vulgarnije moguće izražavaju svoje šokantne želje;

- u ulozi ste fotografa koji poziva modele na fotografsku seansu za porno časopis.

Odaberite pravo mesto za ostvarenje scenarija

Naravno da erotskih scenarija ima bezbroj, a mesta mogu biti škola, sudnica, ispovedaonica, trgovina donjeg rublja itd.

Neki od tih scenarija mogu biti puni dramatičnih preokreta, kao što bi se odvijalo i u pravom filmu.

Neka vas ništa ne sprečava da iskoristite video kameru i intimne trenutke snimite (ili barem dozvolite nekome drugome, ko ima voajerske sklonosti, da to napravi umesto vas).

Više o sličnim temama možete saznati na internet sajtu Intimate Medicine

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.