Džepni alat

Izvor: Domino Magazin, 05.Maj.2010, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džepni alat

Najbolji koji smo ikada videli

Da je Brus Vilis imao ovaj alat spasio bi svet još nekoliko puta. Zove se Quirky Switch i napravio je pravu malu revoluciju u svetu džepnog alata. Toliko je revolucionaran, da Švajcarski noževi sede kod kuće i ne smeju da izađu na ulicu, baš kao radikali i sps-ovci posle petog oktobra.

Za samo 70 dolara, dobićete kutijicu nakrcanu alatima, da će alat vašeg ćaleta skupljan celog života izgledati skroz smešno. Najbolje od svega >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << je što ćete moći da Quirky prilagodite potrebama. Ako idete na splavarenje nekom od srpskih reka, onda ćete da ga opremite svim mogućim dodacima koje ste dobili, a ako se samo šmekerište po gradu na novoj Vespi, onda ćete da mu stavite samo otvarač za pivo i još ponešto usput.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.