Dizajnerska utičnica

Izvor: Domino Magazin, 29.Dec.2009, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dizajnerska utičnica

Produžni kabl koji se krije u sasvim običnoj utičnici i uskače kad vam najviše treba

Sve ste spremili za trodnevno gledanje omiljene serije, napravili kokice, naterali dečka/devojku da vam pravi društvo, nabacili novi monitor ili tv u sobu ali imate problem. Produžni kabl jednostavno uvek fali u kući. Koliko god da ih kupite nikad ih nema dovoljno, baš kao što se dešava i sa čarapama.

Zato je dizajner Meysam Movahedi napravio ove utičnice koje u sebi skrivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << i produžni kabl. One na prvi pogled izgledaju sasvim obično ali se mogu izvući i olakšati vam život. Eto, sada ćete ipak moći da gledate filmove i serije umesto da se seksate, na nesreću vašeg dečka/devojke.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.