Izvor: Domino Magazin, 05.Apr.2020, 14:39

Da li nositi rukavice protiv korona virusa? Ne!

Da li nositi rukavice protiv korona virusa? Kratak odogovor je – Ne! A evo ga i duži. Velika većina stručnjaka smatra da je nošenje rukavica nepotrebno a možda čak i štetno za ljude u uobičajenim situacijama. Koronavirus ne može da uđe u naš organizam preko kože. Dakle ne možete da se zarazite ako dodirnete kontaminiranu […] The post Da li nositi rukavice protiv korona virusa? Ne! appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Topla voda ne pomaže u zaštiti od virusa

Izvor: Domino Magazin, 05.Apr.2020

Topla voda ne pomaže u zaštiti od virusa. Među mnogim zabludama koje kruže društvenim mrežama je i savet da topla voda i uopšte topli napici pomažu u borbi protiv virusa korona. Prema dosadašnjim istraživanjima pokazalo se da topli napici ponekad pomažu u olakšavanju tegoba kod prehlada i...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.