Bijonse pati od autoimune bolesti

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 18:11

Bijonse pati od autoimune bolesti

Bijonse Nouls (42) je otvorila dušu o svojoj borbi sa psorijazom pred lansiranje svoje nove linije proizvoda za negu kose.

Pevačica, koja ulazi u industriju lepote, želi da svojim vernim fanovima pruži kvalitetne proizvode, a svoj problem sa bolešću kože je podelila sa javnošću kako bi podstakla svest o tom problemu i bila podrška onima koji se bore sa sličnim izazovima.

U intervjuu za "Essence", pevačica je detaljno opisala kako su njeni lični doživljaji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uticali na razvoj kompanije kao i na njene poizvode.

"Naziv "Cécred" spaja poslednji deo mog imena, "Cé," sa rečju "sacred" (sveto). Veza koju imamo sa našom kosom je tako duboko lično putovanje. Od provođenja detinjstva u salonu moje majke do toga da mi otac nanosi ulje na teme kako bi tretirao moju psorijazu,... ovi trenuci su bili sveti za mene.", rekla je pevačica.

Međutim, ona nije jedina poznata ličnost koja je otvoreno govorila o borbi sa ovom hroničnom bolešću. Kim Kardašijan, Kara Delevinj i Sindi Loper su samo neke od poznatih ličnosti koje su priznale da su imale probleme sa simptomima psorijaze, piše "Independent".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.