Izvor: Nezavisne Novine, 01.Nov.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeli sljez u borbi protiv suhog kašlja

Niske temperature, boravak u zatvorenim prostorijama, virusi prehlade i gripe ... Sve su to razlozi koji dovode do upornog kašlja, kako kod odraslih tako i kod djece.

Ali da li ste znali da sluzi bijelog sljeza oblažu služokožu ždrijela i tako umanjuju nadražaj na kašalj?

Da li ste znali i da bijeli sljez, zbog svojih ljekovitih svojstava izuzetno koristan kao zaštita grla od aerozagađenja, poput smoga i dima ili suhog vazduha u zatvorenim  prostorijama? >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Pa... sada znate...

Tradicija liječenja naših predaka i savremene medicine spojena je u jedan sirup. Bijeli sljez zajedno sa kamilicom, koja djeluje protivupalno, predstavlja pravo rješenje u borbi protiv suhog kašlja.

Carstvo malo kašlju dolijalo!

Svako dobro

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.