Bebe koje se raspravljaju postale internet fenomen

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebe koje se raspravljaju postale internet fenomen

Kućni video dvojice blizanaca, starih svega 17 meseca, uhvaćenih u sred velike "rasprave", postao je internet fenomen i za svega mesec i po dana pogledan je čak 12,5 miliona puta na Jutjubu.

Dvominutni klip prikazuje braću blizance Sema i Rena Mekentija, koji tek što su prohodali, kako uživaju u debati tokom koje se smeju, gestikuliraju rukama i klimaju glavama "kao veliki", prenosi Blic. Snimak je proslavio Sema i Rena koji su već gostovali u popularnom američkom TV šouu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "Dobro jutro, Ameriko" na nacionalnoj televiziji.

Ebi Mekenti, ponosna mama dvojice sada već svetski popularnih dečaka, ima svoj blog, na kojem piše i o svojim iskustvima tokom odrastanja sa svojom sestrom bliznakinjom.

"Sećam se da su moji roditelji pričali kako smo i moja sestra i ja slale verbalne signale kako bismo pronašle jedna drugu unutar kuće", piše Ebi Mekenti, dokazujući da iver ne pada daleko od klade.

Bebe razumeju šta im pričate

Lutka koja je zgrozila Ameriku (VIDEO)

Majka na dijeti, ispašta bebin mozak

Video dvojice mališana je postao toliko popularan da su počeli da ga komentarišu i eksperti psiholozi i pedijatri. Prema rečima stručnjaka za razvoj dece, veoma je prirodno i poželjno da bebe ovako razvijaju sposobnosti komunikacije dok odrastaju.

- Bebe su od rođenja "naštelovane" za komunikaciju i ovaj snimak je lep primer kako razgovori male dece mogu biti prefinjeni i prelepi - kaže profesorka Karen Torp sa Kvinslend univerziteta u Australiji.

Pogledajte još jednom ovaj divni video snimak i ismejte se do suza.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.