Bazen u kombiju? Što da ne!

Izvor: B92, 13.Jul.2012, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazen u kombiju? Što da ne!

Talas tropskih vrućina nije zaobišao ni jugoistočnu kinesku pokrajinu Šejiang. Kada je živa u termometru dostigla 38 stepeni celzijusa, jedan tata je smislio način kako da rashladi članove porodice tako što im je napravio neobičan bazen.

Dečak Žou Juhang sada ne mora da trpi gužvu na javnim bazenima i sudara se sa svojim vršnjacima, pošto je njegov otac pretvorio svoj kombi u pokretni bazen, piše Daily Mail.

Šestogodišnjakov snalažljivi otac je uklonio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sedišta iz zadnjeg dela kombija i obložio ga plastikom. Posle toga je vozilo napunio vodom i tako stvorio bazen za svog sina koji sada može da brčka kad god to poželi.

Ipak, problem sa vrućinom u Kini postaje sve ozbiljniji poslednjih dana. ChinaDaily navodi da je novi sistem vodenih prskalica instaliran na autobuskoj stanici u Hangžou, prestonici provincije Šejiang, kako bi se bar malo olakšao život putnciima dok čekaju svoj prevoz...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brižni otac napravio sinu bazen u kombiju (FOTO)

Izvor: S media, 13.Jul.2012

Ovaj dečak može da se pohvali svojim privatnim bazenom, koji mu je njegov snalažljivi tata napravio u svom kombiju.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.