6 problematičnih muških izjava

Izvor: B92, 03.Dec.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6 problematičnih muških izjava

Žene vole muškarce. Dive im se, obožavaju njihovo telo, pamet i neobičan način na koji rade neke stvari. Međutim, ne umeju svaki put da procene kada je potrebno da budu uz njih, a kada da se jednostavno sklone.

Zato su eksperti stvorili priručnik koji objašnjava stvarno značenje određenih muških izjava koje žene često pogrešno tumače.

1. Nisam raspoložen za seks

Sigurno je da svako može da ima poneki loš dan, ali većina muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zapravo nikada ne bi odbila seks. Zato, sko izgovori ovakvu rečenicu, budite sigurni da je problem mnogo dublje prirode. Pokušajte da potrežite rešenje pre nego što bude kasno.

2. Ne mogu da prestanem da plačem

Moderni muškarac, metroseksualac, nema problem sa iskazivanjem svojih osećanja. On vežba jogu i depilira se češće od vas. Ipak, i u tome postoji određena granica. Ako plače zbog smrti bližnjeg, to je u redu, ali ako se to dešava dok gledate romantičnu komediju, nešto nije kako treba. Vreme je da razmislite ko nosi pantalone u vašoj vezi.

3. Razmišljam da dam otkaz

Postoje dve opcije - ili je nezadovoljan postojećim radnim mestom i želi nešto da promeni, što je pozitivno. Ali s druge strane, ako živite zajedno, a on jednog dana samo odluči da ostavi posao, bez ikakve ideje šta će posle, očigledno imate posla sa nezrelim maminim sinom.

4. Moram nešto da ti kažem

Ovakav početak priče nikada ne izađe na dobro. Ako ima potrebu da vas pripremi na to što želi da vam saopšti, sigurno nije pozitivna stvar u pitanju.

5. Mislim da bi trebalo da napravimo pauzu

Veza nije igra, nema pauze. Ne možete nešto prekinuti i nastaviti tamo gde ste stali kad god to poželite. Ovakva izjava je prvi korak ka raskidu, a samo govori da nije dovoljno hrabar da vas ostavi odmah.

6. Moja bivša devojka je bila luda

I vaš bivši dečko sigurno isti to priča sadašnjoj devojci, ali ako je istina to što on kaže, nije loše da preispitate vezu sa osobom koja je u prošlosti bila spremna da bude sa neuračunljivim devojkama. Muškarci koji pričaju takve stvari o bivšim, obično imaju mnogo veći problem sami sa sobom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.