Зоолошки врт “Коки” Дом домаћих и егзотичних животиња – У Инђији можете видети и медведа Горана, а све потпуно бесплатно 24 часа (ФОТО гале

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Feb.2024, 19:57

Зоолошки врт “Коки” Дом домаћих и егзотичних животиња – У Инђији можете видети и медведа Горана, а све потпуно бесплатно 24 часа (ФОТО гале

Уколико сте љубитељи животиња, домаћих и дивљих, у зоолошком врту “Коки” можете да уживате. Наиме, у Инђији постоји зоолошки врт који опстаје више од три деценије. Фото: Ilustracija/Vojvodina uživo/Screenshot ”Врт је направљен на једној локацији која је била дивља депонија, па смо ми то средили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и посадили шуму. Све сам то реализовао захваљујући пријатељима и супрузи. Имамо свакаквих животиња- од коња до мајмуна. Први становници нашег зоолошког врта били су папагаји. Након папагаја, пристигли су фазани и патке. Давно имали смо и једну пуму, коју су нам отровали. Наши становници су и јелени, мајмуни, медвед Горан. Медвед Урош је у Београду у зоолошком врту, ми такође имамо сјајну сарадњу” – рекао је оснивач Славко Поповић и додао:
Фото: Ilustracija/Vojvodina uživo/Screenshot ”Животиње код нас долазе од наших пријатеља. Данас сам добио мужјака ноја, од Пољопривредне школе из Шапца, јер ја имам женку. Уступили су ми мужјака, па ћемо видети кад буде младих. Увек је присутна сарадња између мене и људи који се баве животињама. Животиње све морају бити намирене, уколико ја не могу да стигнем, намири их супруга. Тренутно, наша општина преко мог удружења, које ја такође имам, донира половину хране. То су ми олакшавајуће околности”.
Наш саговорник истиче да у зоолошком врту има и змије “лудавке”, које нису опасне, а како каже опасне змије не држи. Разлог је уживање посетилаца зоолошком парку, а не да постоји стрепња од опасности и да ли ће их нешто ујести.
”Ја на парку немам капију. Може да се дође кад год, у било које доба дана. Имамо осветљење, које није баш јако, а ноћу животиње углавном и спавају. Све животиње имају своје зимовнике, просторије и заклоне. Улаз је бесплатан. Врт је направљен за децу- да су више у природи, а мање на телефонима. Ово се “родило” из моје љубави према животињама. Док год ме здравље служи, број се углавном повећава” – речи су Славка.
 
Polovnim automobilima i prošle godine rasla cena, slično se očekuje i ove, a evo i zašto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зоолошки врт “Коки” Дом домаћих и егзотичних животиња – У Инђији можете видети и медведа Горана, а све потпуно бесплатно 24 часа (ФОТО галерија) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.