Навијачу Партизана доживотно забрањен долазак на утакмице клуба

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Nov.2023, 12:23

Навијачу Партизана доживотно забрањен долазак на утакмице клуба

Кошаркашки клуб Партизан саопштио је данас да је једном навијачу трајно забранио улазак на мечеве на којима „црно-бели“ играју као домаћини. Фото: ABA liga/Dragana Stjepanovic Партизан је пре два дана у „Штарк арени“ поражен од Игокее (89:91) у седмом колу АБА лиге. „Црно-бели“ подсећају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да се после меча догодила непријатна ситуација дуж бочне линије терена.
„Након пораза нашег тима од Игокее, у мечу који је имао и хуманитарни карактер, један гледалац из сектора поред игралишта је својим понашањем бацио љагу како на недељну утакмицу, тако и на Партизан. Виновник инцидента који се веома недолично понео према играчу Партизана, идентификован је исто вече и против њега је покренут поступак пред дисциплинском комисијом Клуба“, наводи Партизан.
У саопштењу Партизана се наводи да клуб жели да пошаље јасну поруку да неће бити толеранције за исте или сличне инциденте.
„У складу са правилима клуба, а са жељом да се заштити интегритет играча, наш домаћи терен и углед Партизана, донета је одлука да виновнику инцидента буде трајно забрањен улазак у дворану, на свим мечевима које Партизан игра као домаћин. Овим чином, Клуб жели да пошаље јасну поруку да толеранције за инциденте овог и сличног типа нема, нити ће у будућности бити“, закључује се у саопштењу Партизана.
Košarkaši Crvene zvezde večeras igraju protiv Fenerbahčea u osmom kolu Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Навијачу Партизана доживотно забрањен долазак на утакмице клуба се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.