Лажи које је свака жена чула од мушкарца бар једном у животу

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 18:01

Лажи које је свака жена чула од мушкарца бар једном у животу

Чак и најпоштенији људи понекад слажу. Нису то лажи које нас превише љуте, већ оне типичне мале свакодневице које је свака жена барем једном у животу чула од мушкараца. Фото: Pixabay/jackmac34 У наставку погледајте које су најчешће беле лажи које мушкарци говоре.
Нисам је ни погледао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Да, добро сте приметили, погледао је жену у пролазу. Баш као што ми жене скицирамо згодног момка.
Ујутру ћу да оперем судове, не могу сада У 99 одсто случајева поменуто посуђе ће вас следећег јутра поново дочекати – неопрано.
Сви твоји пријатељи су ми одлични Немогуће. А његове другаре ћемо рангирати на почетку, јер после првог дружења са њима добро знамо који нам се од њих више свиђа, а који мање.
Добро ти стоје те фармерке Поштени људи које вреди повести са собом у куповину су заиста реткост. Већина ће нам ипак дати комплимент на рачун нашег новог модног избора, без иједног погледа на комад који желимо да купимо.
Слушам те Само га замолите да понови последње две реченице које сте изговорили.
Нисам носио мобилни телефон са собом Мобилни телефон је вероватно све време био у његовом џепу, али једноставно није могао да прича, што је био легитиман разлог да игнорише позив.
Никада те не бих лагао Сви лажемо. Наравно, то су најчешће оне мале беле лажи које не играју велику улогу у изградњи поверења.
Da li je nedostatak lične higijene nešto što treba oprostiti muškarcu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лажи које је свака жена чула од мушкарца бар једном у животу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.