STYLISH SNOVI

Izvor: GlamDama.com, 10.Jan.2012, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STYLISH 'SNOVI'

 
Za stylish, modom opsednutu ženu, odeća za spavanje je oblast velike podele. Dok neke dame nose svoju opsesiju u spavaću sobu sa sobom, druge se vraćaju jednostavnim majicama, običnim pidžamama i ’strašnim’ pamučnim spavaćicama. Biti moderan u krevetu ne znači biti obučen i ograničen u skučenom rublju, ali postoji nekoliko super opcija u kojima ćete biti stylish, ali i u kojima će vam biti udobno, dok spavate.              >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com <<                                                                                                                                                                                                


 
 
 
 
 
 
 
 
KLASIČNA PIDŽAMA
Ljubitelji flanela ne treba da se boje, jer tu je opcija i za njih. Klasična pamučna pidžama koja je meka i laka za nošenje, ali zato ima na sebi horizontalne prugice koje su moderne i pogodne za svaku sezonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
                                         

SPAVAĆICA
Kada se kaže spavaćica, prvo na šta pomislimo je obična bela pamučna (verovatno i razvučena) spavaćica, ali postoji na tone chic verzija koje imaju privlačnost tradicionalnih ’noćnih haljina’.

 
 
 
 
 
 
 
              

OGRTAČ
Ostavite svoj veliki frotirski ogrtač za kupanje, i prebacite se na jedan od ovakvih modela. Svileni ogrtač, srednje dužine sa leopard printom savršen je za ispijanje jutarnje kafice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                          

NEGLIŽE
Dok su klasični negližei uvek bili komotniji, moderne varijante su često više sexy i sa dodatkom providnog materijala i čipke. To može da posluži za neke specijalne prilike, ali nema razlike da odbacite ovaj stil ako tražite udobnost. Samo pronađite model za vas kao što je ovaj od čipke i žerseja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KOMBINEZON
Ovo je lak način da ostanete stylish bez mnogo truda. Jednodelni dizajn sprečava okretanje, spadanje boxerica ili bilo kakvu drugu nelagodnost koju možete doživeti sa drugim opcijama. A pritom, ne otkriva mnogo!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.