Maske za lice

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2019, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maske za lice

Zašto kupovati maske za lice kada u svom frizideu i kuhinji imamo sve potrebne sastojke! Napravite sami sebi masku i osvežite svoju kožu.

Maska od nara

Sastojci: nar, gustin, jogurt, med

Zrna nara izblendati ili izgnječiti, dodati dve kašičice jogurta, kašičicu meda i kašičicu gustina. Naneti na lice i ostaviti da se osuši, nekih 15tak minuti. Oprati sa lica. Ova maska dobra je za kožu sklonu aknama, kožu koja je izgorela na suncu ili koži >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa ožiljcima, čiju vidljivost smanjuje.

Maska od krastvca i jogurta

Sastojci: krastavac, jogurt, med

Izrendati mali deo krastavca, dodati 2-3 kašičice jogurta i kašičicu meda. Ukoliko Vam je previše tečna maska, dodajte malo gustina Nanesite na lice, i ostavite 15tak minuta da se osuši. Ova maska hladi lice, hidrira ga i daje koži sjaj.

Dodatni savet

Ukoliko ste prilikom skidanja nausnica izgoreli kožu ili je koža jednostavno reagovala burno, isecite krastavac i stavite na to mesto. Sačekate 15tak minuta i crvenilo će nestati i koža će se smirirti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.