Жена се породила у авиону на лету од Јордана до Лондона

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 14:23

Жена се породила у авиону на лету од Јордана до Лондона

Једна жена породила се у авиону на лету од Јордана до Лондона и родила здраву девојчицу, а при порођају јој је помогао доктор који је био у авиону, објавио је Би-Би-Си (ББЦ). Foto: Pixabay/skyradar Доктор Хасан Кан, који се тим летом враћао кући са одмора, изјавио је да је у суботу ујутро, на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лету из Амана у Јордану до лондонског аеродрома Лутон, посада позвала лекара, а да је жена лежала на поду испред пилотске кабине и да јој је пукао водењак.
Кан (28), који ради у болници у Есексу у Енглеској, навео је да је авион компаније Виз ер затим преусмерен на аеродром у Бриндизију, у јужној Италији, како би 38-годишња жена и њена беба могле да буду пребачене у болницу.
Доктор је рекао да га је породица обавестила из болнице да су и мама и беба добро.
Zastava Švedske podignuta ispred sedišta NATO-a

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жена се породила у авиону на лету од Јордана до Лондона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.