Zdravko Čolić
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

(VIDEO) ČOLA POSLAO POLJUBAC NAŠOJ GLUMICI, ONA ODLEPILA Zvezda "Igre sudbine" krenula da VRIŠTI na sav glas, pa se obratila DEČKU GLUMCU:"Izvini, ljubavi!"

Muzička zvezda Zdravko Čolić održao je nastup na kojem su se našli i popularni mladi glumici iz postave serije "Igra sudbine".

Izvor: Blic, 09.Dec.2023, 00:01

Detaljnije >>

Počinje ski sezona na Јahorini

Nakon što su prvi u regionu otvorili sezonu skijanja, 26. novembra, u Olimpijskom centru Јahorina danas i zvanično počinje zimska turistička sezona - i to koncertom Zdravka Čolića.

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2023, 08:40

Detaljnije >>

(FOTO) ČOLINA VILA JE JEDNA OD NAJSKUPLJIH NA ESTRADI Ovako izgleda i unutra i spolja - zagasite boje dominiraju, a dom pevača ima dva ulaza

Muzička zvezda Zdravko Čolić sa svojom porodicom, suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i Larom, uživa u luksuznoj vili na Košutnjaku.

Izvor: Blic, 07.Dec.2023, 19:47

Detaljnije >>

Vila Zdravka Čolića na Košutnjaku IMA DVE KAPIJE I VELIKO DVORIŠTE Komšije otkrivaju: "Mene je bilo SRAMOTA, kada sam ga videla, nisam mogla da verujem"

Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić sa svojom porodicom, suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i mlađom Larom uživa u luksuznoj vili na Košutnjaku.

Izvor: Blic, 06.Dec.2023, 09:12

Detaljnije >>

Preminuo klavijaturista Bijelog dugmeta Vlado Pravdić

Klavijaturista Bijelog dugmeta Vlado Pravdić, kako saznaje „Avaz„, umro je sinoć u Splitu. To je za ovaj list potvrdila njegova bliska prijateljica. Pravdić, kako se navodi, je preminuo uoči svog 74. rođendana 6. decembra. Pravdić je poslednjih godina živeo u Splitu. Rodio se u Sarajevu 1949. godine. Muzičku karijeru počinje 1965. godine, a u septembru 1970. prešao je u Ambasadore i s njima prvi put ušao u studio. U to je vreme vokalni solista bio Zdravko Čolić, pa je Zdravkova ploča...

Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2023

Detaljnije >>