Zdravko Čolić rasprodao „Marakanu“

Izvor: Blic, 06.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić rasprodao „Marakanu“

Na jučerašnjoj konferenciji u Medija centru Crvene zvezde povodom koncerta Zdravka Čolića službeno je objavljeno da su sve karte za koncert 23. juna rasprodate.

Maksa Ćatović, u ime produkcijske kuće „Komuna" koja organizuje spektakl na „Marakani", objavio je na samom početku konferencije da su skoro sve karte prodate i da je sve spremno za veliki spektakl. Preostalo je svega pet hiljada karata koje se mogu nabaviti preko MTS paketa. Naravno, najveću pažnju izazvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je sam Čola. - Spreman sam za veliki koncert na „Marakani". On je najava moje velike evropske i svetske turneje. Jedino za šta ja lično u ovom trenutku mogu da se borim jeste trajanje koncerta. Voleo bih da otpevam najmanje trideset pesama, a četrdeset nema šanse da mi dozvole. Teško mi je da odaberem koje ću pesme pevati. Samo sa novog albuma „Zavičaj" ima petnaest pesama koje bih rado prvi put uživo izveo pred publikom. Ne znam još uvek s kojom ću pesmom otvoriti beogradski - rekao je Čola i dodao: - Ono što ekskluzivno mogu da otkrijem jeste pesma koju ćemo odsvirati i otpevati na samom kraju koncerta. Biće to numera „Pesmo moja" na stihove Jovana Jovanovića Zmaja i na muziku Kornelija Kovača. Važna mi je pozitivna poruka te pesme, želim da to odjekne kao stih „Pjesmo moja, zamiriši svijetom". Voleo bih da se pozitivna vibracija sa tog koncerta zaista pronese svetom.

Čola je, ponesen dobrom energijom, zapevao refren pomenute pesme, što je izazvalo spontani aplauz.

- Najverovatnije ćemo ja i muzičari nedelju dana provesti u karantinu. To znači da ćemo imati probe na nekom lepom, ali pustom mestu. Posle toga biću dovoljno opušten da mogu da sedim u nekoj kafanici sa prijateljima i da lagano popijem piće. Siguran sam da će koncert biti dobar i da neću razočarati svoju vernu publiku. Biće tu i onih koji su me gledali na „Marakani" 1978. godine. Svi koji su sačuvali karte sa tog koncerta imaće od mene specijalan poklon. Ono što je moja velika želja jeste da otpevam što više pesama iz mog zaista bogatog repertoara. Imam dovoljno pesama da napravim dva dana koncert sa potpuno različitim repertoarom, kao što to radi Prins na svojoj američkoj turneji. Zahvalan sam upravi Zvezde što mi je još jednom izašla u susret - rekao je Čola i sa osmehom završio konferenciju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.