Izvor: Blic, 21.Okt.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Van Gog' na američkoj turneji

'Van Gog' na američkoj turneji

U okviru turneje 'Drunder', koja nosi naziv po istoimenom novom albumu našeg poznatog rok benda 'Van Gog', članovi ove grupe putuju 22. oktobra preko Atlantika, u Kanadu i Ameriku. Za vreme turneje koja će trajati do 5. novembra, planirano je da 'Van Gog' održi koncerte u Torontu, Hamiltonu, Vankuveru, Las Vegasu, Los Anđelesu, Čikagu i Njujorku.

- Odlazak u Kanadu i Ameriku, odnosno gostovanja u pomenutim gradovima su zapravo deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turneje koja je započela ovde u Srbiji. Iz tog razloga pri povratku bend će nastaviti sa koncertima kod nas, u gradovima gde nije održao koncerte - kaže frontmen 'Van Goga' Zvonimir Đukić Đule za 'Blic'.

- Posebna iznenađenja planirana su pri povratku iz Severne Amerike za nastup u Beogradu, koji će se održati pred Novu godinu, 29. decembra. Tačnije, biće to dva specijalna novogodišnja koncerta iznenađenja sa specijalnim gostima, na specijalnim lokacijama, sa specijalnim izborom pesama... Koncerti će biti multimedijalni, tako da se mogu očekivati i iznenađenja sa tehničke strane. Takođe, bend se odlučio da za svakog posetioca na oba koncerta priredi po specijalni poklon. Pomenuti koncerti biće održani istovremeno, ali, naravno, na različitim lokacijama. Jedan će biti priređen za pripadnice lepšeg pola, a drugi za njihove ili tuđe jače polovine. Na koncertu za devojke, pored materijala sa poslednjeg albuma, nastupićemo i sa pesmama koje odavno nismo svirali, dok će koncert za mladiće biti prava udaračka bomba, može se reći i 'novogodišnja rok-bomba' - naglasio je Đule i dodao da svi zainteresovani više informacija mogu naći na Internet adresi benda - www.van-gogh.co.yu Z. Z. L.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.