VAGA – opšte karakteristike

Izvor: Dzungla.org, 25.Sep.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAGA – opšte karakteristike

Kako ih prepoznati, koji posao im najviše odgovara, kakvi su ljubavnici, s kim se najbolje slažu…

Kako ih prepoznati, koji posao im najviše odgovara, kakvi su ljubavnici, s kim se najbolje slažu…
Ona u znaku Vage
Izgled

Spada u najlepše žene Zodijaka, mada često poseduje izvesnu hladnoću i uzdržanost. Uvek je doterana, mnogo polaže na garderobu, voli lepe tašne, otmene frizure. Najčešće je svetlokosa ili se farba u svetlije tonove, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << kao crnka deluje zanosno. Iako joj najlepše stoje nežni pastelni tonovi, voli da nosi belu i crnu boju, šešire, naočare za sunce.
Karakter
Pokušava da bude diplomata i da ljubaznošću ostvari cilj. Ne dozvoljava da je bilo ko pokoleba, niti odstupa od svojih ciljeva. Tačno zna šta hoće i ide pravo ka tom cilju. Sušta je suprotnost onome kako izgleda, u stvari, mnogo je osećajnija nego što želi da se to primeti. Spremna je da se žrtvuje za bližnje i prijatelje, veoma je odana kao prijateljica, ali ne ulazi u preterano jake emotivne odnose.
Karijera, novac
Karijera joj nije naročito bitna, osim ukoliko se ne bavi umetnošću, bankarstvom ili pravima. Dobar je improvizator i lako rešava poslovne probleme. Uspešno koristi poslovne veze i lako se prilagođava svakoj novonastaloj situaciji. Ako je potrebno, radiće i poslove ispod svog nivoa, međutim, brzo će pronaći rešenje da sebe plasira na najbolji mogući način. Najbolji saradnici su joj muškarci.
Ljubav
Ostavlja utisak seksepilne osobe, a zapravo može da bude prilično proračunata. Bitno joj je da je sa zgodnim muškarcem, ali ukoliko pomisli da bi mogla da ima koristi, spremna je da bude u vezi i sa nekim u koga nije zaljubljena. Mnogi misle da je fatalna, strastvena i maštaju da budu sa njom, ali se često razočaraju kada je bolje upoznaju.
Porodica
Za nju je porodica najvažnija i veoma je vezana za roditelje, posebno za majku, sa kojom ponekad može da ima vrlo komplikovan odnos. Kao majka je savršena, spremna da se žrtvuje za decu i da im se posveti. Mnoge Vage imaju samo jedno dete, koje često rađaju kasno. Veoma je bolećiva prema bližnjima, genetski je na oca i od njega često dosta nasleđuje.
Zdravlje
Može da ima problema s bubrezima, pankreasom, kožom, cirkulacijom. O zdravlju bi trebalo da vodi računa, jer je nežnija nego što izgleda.
Znak – podznak
Vaga u podznaku Ovan – poslovna, dinamična, društvena, strastvena, direktna
Vaga u podznaku Bik – otmena, konfuzna, bolećiva, podložna uticajima, svojeglava
Vaga u podznaku Blizanci – površna, neverna, komunikativna, mladolika, neiskrena, naivna
Vaga u podznaku Rak – nadmena, posesivna, odlučna, požrtvovana, praktična
Vaga u podznaku Lav – direktna, dinamična, kreativna, lenja, snob, manipulant
Vaga u podznaku Devica – praktična, požrtvovana, plemenita, skromna, otmena
Vaga u podznaku Vaga – ambiciozna, taktična, uzdržana, praktična, komunikativna
Vaga u podznaku Škorpija – koketa, nesigurna, posesivna, poslovna, strastvena
Vaga u podznaku Strelac – plemenita, površna, direktna, društvena
Vaga u podznaku Jarac – dostojanstvena, požrtvovana, sposobna, odlučna, ambiciozna
Vaga u podznaku Vodolija – društvena, srdačna, kreativna, nepouzdana
Vaga u podznaku Ribe – uzdržana, tajanstvena, manipulativna, nesigurna, romantična
On u znaku Vage
Izgled
Deluje mladoliko, vodi računa o svom izgledu, svetle je puti i kose. Uglavnom forsira džentlmenski stil i vrlo retko deluje opasno. Gospodski i negovan tip muškarca koji je nenametljiv i voli da se sportski oblači.
Karakter
Pouzdan je, pronicljiv, ne preterano srdačan i ostavlja utisak osećajnije osobe nego što zapravo jeste. Pokušava da drži kontrolu nad emocijama i da nikome ne dozvoli da ga „pročita“. Dobar je diplomata, trgovac, pravnik i umetnik.
Karijera, novac
Sposoban je da zaradi, tezgari i često obavlja nekoliko poslova istovremeno. Veoma mu je stalo da sve što radi ima neki nivo, ali i da na najlakši način dođe do novca. Dobar je organizator, pregovarač i ume da se postavi tako da ga svi poštuju. Retko se konfrontira s kolegama na poslu. Ukoliko se bavi umetnošću ili sportom, može da postigne vrhunske rezultate, ali takođe je dobar matematičar i književnik.
Ljubav
Važi za jednog od najboljih ljubavnika, džentlmenski tip muškarca koji uspeva kod žena da izazove osećaj da je jedina u njegovom životu. Kao ljubavnik je nepredvidiv, pre romantičar nego strastven. Nije posesivan, tolerantan je i pokušava da ostvari harmoničnu vezu. Ne želi da ostavi loš utisak i nastavlja da bude džentlmen i posle raskida, pa sa ženom najčešće ostaje u prijateljskom odnosu. U braku nije uvek veran, ali suprugu neće ostaviti zbog druge žene, osim ukoliko mu je u braku izuzetno loše.
Porodica
U brak ulazi ili veoma mlad, ili u zrelim godinama. Obožava decu, i kao otac i kao sin veoma je sentimentalan. Posebno je osetljiv prema ocu, kog idealizuje. Kada osnuje svoju porodicu, retko donosi važne odluke, jer to prepušta supruzi. Deci daje veliku slobodu, sa njima je pre prijatelj nego autoritet, ali se trudi da ih uči pravim vrednostima. Dugo im pruža finansijsku pomoć i cilj mu je da deci ostavi što više. Veoma mu je stalo do toga da porodici obezbedi što udobniji život.
Zdravlje
Dobro se oseća kad ima punu slobodu da radi ono što želi. Kako često sebe izlaže nepotrebnim naporima, trebalo bi češće da ide na lekarske kontrole. Trudi se da vodi uredan život, ali može da bude sklon alkoholu.
Znak – podznak
Vaga u podznaku Ovan – šarmer, zavodnik, sposoban, direktan, optimista
Vaga u podznaku Bik – strastven, svojeglav, materijalista, uporan, nepredvidiv
Vaga u podznaku Blizanci – nepouzdan, tolerantan, neveran, površan, radoznao
Vaga u podznaku Rak – poslovan, domaćin, sposoban, emotivan
Vaga u podznaku Lav – pozer, društven, kreativan, duhovit, optimista
Vaga u podznaku Devica – ozbiljan, studiozan, praktičan, melanholičan, lojalan
Vaga u podznaku Vaga – kreativan, inventivan, intelektualan, diplomata, sujetan
Vaga u podznaku Škorpija – romantičan, strastven, posesivan, sposoban za biznis, tajanstven
Vaga u podznaku Strelac – društven, direktan, optimista, šarmer, nepouzdan
Vaga u podznaku Jarac – poslovan, dostojanstven, ambiciozan, zahtevan
Vaga u podznaku Vodolija – sposoban, pronicljiv, inventivan, društven, nervčik
Vaga u podznaku Ribe – nesiguran, nervozan, apatičan, kreativan, talentovan, osećajan
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.