Tanja Vojtehovski u ulozi sudije! (FOTO)

Izvor: S media, 07.Nov.2011, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Vojtehovski u ulozi sudije! (FOTO)

Za dva dana ćete moći da vidite kako se nekadašnja portparolka "Pinka" snalazi u ulozi sudije.

Sem Tanje Vojtehovski u ulozi sudija će biti Mia Borisavljević i Nikola Lazetić. Naravno, govorimo o emisiji "Bračni sudija" koju vodi Sanja Marinković.

Tanja Vojtehovski: JK je atraktivnija od Seke

Maca "opleo" po Prvoj televiziji!

Milan Kalinić ponovo krši zakon (FOTO)

Slučajevima kojima će se poznati baviti ove srede su: žena koja neprestano >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zvoca, muž koji se nikada ne kupa kao i suprug koji uvek ima neodložena posla kada njegova žena želi da se druži sa njim.

Kako će presuditi i na čijom strani će biti Tanja Vojtehovski, videćemo u sredu na "Pinku".

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Pink ne može bez Tanje Vojtehovski?!

Izvor: S media, 08.Nov.2011, 18:18

Poznato je da je Tanja Vojtehovski otišla sa televizije Pink gde je radila kao Direktor Media sistema i PR televizije...Po njenim rečima ona i Željko Mitrović rastali su se na fin i civilozovan način, a ona je nastavila da se bavi PR poslovima u svojoj agenciji "Vojtehovsi Communications"...Tanja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.