TATATATIRA! Repriza koja nas je obradovala!

Izvor: Mondo, 06.Apr.2016, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TATATATIRA! Repriza koja nas je obradovala!

Branko Kockica uči naše mališane ono što je nekada učio nas!

Kako se peru zubi, da li slon može da slika, a bubamara dovede goste ... samo su neka od pitanja koja je Branko Milićević postavljao, a potom odgovarao klincima pre četrdeset i kusur godina.

Od ovog meseca, na RTS-u obnavljamo gradivo i pokazujemo nekim novim klincima kako izgleda program uz koji smo mi imali sreću da rastemo!

Branko Milićević je emisiju "Kocka, kocka, kockica" snimao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 1974. do 1992. godine. Bio je omiljen (i dalje je) među svim generacijama, a njegov pozdrav "tatatatira" i dalje pamtimo, baš kao i pesmice "Kocka do kocke, kockica" i "U svetu postoji jedno carstvo".

U moru repriza, ova nas je iskreno obradovala - "Kocka, kocka, kockica" emituje se u sedam sati ujutru na Drugom kanalu RTS-a.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.