“Svi su isti…” – Koje greške najčešće pravimo u ljubavi?

Izvor: 011vodič.com, 03.Mar.2021, 08:57

“Svi su isti…” – Koje greške najčešće pravimo u ljubavi?

Ko voli, taj i greši. A da li znate koje greške najčešće pravimo u ljubavi? Stručnjaci za verbalnu i neverbalnu komunikaciju ističu da nekoga možemo najbolje da procenimo pri prvom susretu jer tada nismo emotivno povezani sa njim.
Foto: Shutterstock
Ukoliko osetimo da nam se nešto ne dopada kod te osobe ili nam nije prijatno u njenom društvu, ne treba to da ignorišemo. Ako s vremenom ostvarimo blizak emotivni odnos, ne smemo dozvoliti da nam zaljubenost pomuti razum i izbriše >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << loše osobine ili postupke koje smo uočili prilikom upoznavanja.
Ljudi često zaborave na sebe, što je takođe velika greška. Kada volite i poštujete sebe, onda u partneru nećete tražiti potvrdu sopstvene vrednosti.
Ne zaboravite lična interesovanja, želje i ciljeve, kako biste se više posvetili voljenoj osobi, jer koliko cenite sebe, tako će se prema vama ophoditi i drugi.
Svi su isti! Koliko puta ste ovo čuli, ali i izgovorili? Posle lošeg iskustva u ljubavi, ne bi trebalo zauzimati takav stav jer, zaista, nisu svi isti. U novu emotivnu vezu ne treba ulaziti sa predrasudama i dok ste raer nećete moći da izgradite odnos poverenja sa partnerom.



The post “Svi su isti…” – Koje greške najčešće pravimo u ljubavi? appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.