Super Mario nam poslao CV...

Izvor: Mondo, 13.Jun.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super Mario nam poslao CV...

Urnebesna biografija momka koji traži posao kao vodoinstalater

Foto: MONDO portal/YouTube

"Vodoinstalater koji u slobodno vreme spašava princeze".

Da, OVO je mladi Džejms Bouvi Vuler iz Kenta slao na adrese potencijalnih poslodavaca misleći da šalje pravu, "normalnu" biografiju.

Super Mario skinuo kapu!

Vuler je svojevremeno zamolio devojku Šenon da mu otkuca CV kako bi krenuo u potragu za poslom, što je ona i učinila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali je u šali dodala još jedan - lažni, u kojem ga predstavlja kao popularnog lika iz igrice Super Maria, koji je ovaj greškom slao na adrese poslodavaca.

Dobio posao jer je paladin u WoW-u!

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

U  biografiji stoji:

"Vodoinstalater koji u slobodno vreme spašava princeze i ide na opasne mislije. Skupljam novčiće, idem u lov na pečurke...".

"Shvatila sam šta je uradio kada je zvao jedan poslodavac i tražio da mu Džejms pošalje CV. Upalila sam kompjuter i shvatila da je sve vreme slao pogrešni CV. Crkla sam od smeha", rekla je Šenon lokalnim vestima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.