Striptizeta odgovorila hobitu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 15.Nov.2016, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Striptizeta" odgovorila "hobitu"! (FOTO)

"Da se ne oblači kao striptizeta pevala bi u kupatilu" zaslužuje odgovor... Evo ga!

Pevačica Jelena Karleuša i narodnjak kojeg publika želi na EXIT festivalu zakačili su se zbog komentara koje je Jelena iznela na račun takmičara u emisiji Zvezde Granda zbog majice na kojoj je pisalo "No Đani, no party".

"Ako može on, možeš i ti da budeš zvezda. Ti si bucko, ali nisi mutavi bucko".

Rečenica koju je Karleuša izgovorila takmičaru Granda nije "sela" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Radiši Trajkoviću...

Oplela i po Sajsi MC

"Treba da je bude sramota, da nije u tom žiriju, ne bi niko više znao za nju. Nažalost, svi znamo kako ta fina devojka peva, da ne izlazi obučena kao striptizeta, pevala bi samo u kupatilu. Ne bih da vređam, ali šta ima da pričam o nebitnim likovima," rekao je on.

Najluđe od Karleuše!

Sada je došao red na nju.

Ne samo da ga je nazvala hobitom, već je objavila i sliku:

"Neću (naravno) komentarisati uvrede na moj račun od strane ovog hobita, čak se plašim za njegovu bezbednost. I zato apelujem:"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.