Spasila ga flaša viskija

Izvor: RTS, 02.Feb.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasila ga flaša viskija

Jedan Britanac, koji je od dva i po dana ležao zarobljen ispod troseda, preživeo je zahvaljujući viskiju koji je pijuckao za to vreme.

Kada je u njegovoj kući u Jiovilu, gradu na jugu Samerseta u Engleskoj, nestalo struje, 65-godišnji Džo Geliot izgubio je ravnotežu i pao je preko troseda koji ga je potom poklopio.

Zbog problema sa leđima, nije mogao da se oslobodi i ostao je zarobljen 60 sati, sve dok ga komšija nije spazio kroz zavese.

Britanac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kaže da ga je održala boca viskija, koja se dokotrljala do njega kada je pao.

"Čitav kauč se prevrnuo i uhvatio me kao pacova u zamku. Popio sam gutljaj (viskija) i pomislio 'Pa, ovo i nije tako loše'", ispričao je Geliot.

Ipak, posle nekoliko sati bez vode i hrane prilično se zabrinuo. "Izgledalo je kao večnost, mislite da ćete tu zauvek ostati", kazao je.

Komšiluk je uzbunio sused koji je virio kroz njegov prozor, nakon što je primetio da Galiot dva dana nije razmakao zavese.

Pet dana se oporavljao u bolnici posle ovog neprijatnog doživljaja koji se dogodio prošlog meseca.

Geliot je Bi-Bi-Siju izjavio da sada, "za svaki slučaj", pored kauča uvek drži bocu viskija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.